ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ"

     
 
Дата розміщення: 25.04.2019

Річний звіт за 2018 рік

XVI. Інформація про структуру капіталу, в тому числі із зазначенням типів та класів акцій, а також прав та обов'язків акціонерів (учасників).

Тип та/або клас акцій Кількість акцій (шт.) Номінальна вартість (грн) Права та обов'язки Наявність публічної пропозиції та/або допуску до торгів на фондовій біржі в частині включення до біржового реєстру
1 2 3 4 5
прості іменні акції13343705.75акціонери товариства мають право: - на участь в управлінні акціонерним Товариством;- на отримання дивідендів; - на отримання інформації про господарську діяльність акціонерного товариства; - ьрати участь у загальних зборах акціонерів і голосувати особисто або через своїх представників; - обирати та бути обраними до органів управління Товариства; -розпоряджатися акціями, що їм належать, у порядку, визначеному чинним законодавством та цим Статутом. Одна проста акція Товариства надає акціонеру один голос для вирішення кожного питання на загальних зборах, крім випадків проведення кумулятивного голосування. Власнику простих акцій надається переважне право придбавати розміщувані Товариством прості акції пропорційно частці належних йому простих акцій у загальній кількості простих акцій. Акціонери Товариства зобов'язані: - додержуватися установчих документів товариства, виконувати рішення Загальних зборів акціонерів та інших органів управління і контролю Товариства: - виконувати свої зобовязання перед Товариством , в тому числі, що пов'язані з майновою участю; - не розголошувати комерційну таємницю та конфіденційну інформацію про діяльність Товариства. У випадку порушення цієї умови Акціонери несуть відповідальність згідно з чинним законодавством, а також внутрішніми документами товариства; - всебічно сприяти Товариству в його діяльності; -виконувати інші обовязки, якщо це передбачено чинним законодавством України.відсутність публічної пропозиції та/або допуску до торгів на фондовій біржі в частині включення до біржового реєстру.
Зміст інформації:
д/н